ELEVATE_Intensive
Ingrid_Staal_Elevate

Van alle processen in jouw business doe je (nu nog) heel veel zelf. Niet ideaal, want het kost je tijd en haalt je focus af van wat je eigenlijk zou willen doen. Maar op dit moment zie je nog te weinig voordelen in uitbesteden.

En geloof me, als iemand die ook nog steeds alles zelf doet, ken ik ALLE excuses… Mijn top 3:

  1. Iemand anders doet het toch niet zoals ik het zou doen.
  2. In de tijd die ik kwijt ben aan briefen had ik het zelf al kunnen doen (dus waarom dan een ander betalen).
  3. Als ik een nieuw idee bedenk wil ik dat het NU uitgevoerd wordt en niet als de energie er alweer vanaf is #momentum dus wil ik niet afhankelijk zijn en dingen zelf kunnen doen…

Herkenbaar? ツ

Wat als ik je vertel dat het prima mogelijk is om jouw business enorm te laten groeien ZONDER dat je extra teamleden aan hoeft te nemen en ZONDER dat je zelf veel meer uitvoerende dingen hoeft te gaan doen? Het enige dat je nodig hebt zijn efficiënte workflows en goed ingerichte systemen.

Ik hoor zo vaak van klanten; ik weet echt wel mijn weg te vinden in de programma’s waar ik mee werk maar ik vraag me wel vaak af of ik nu wel ECHT de meest efficiënte werkwijze gebruik en of ik er wel alles uithaal wat er mogelijk is (spoiler alert; probably not ツ).

In het ELEVATE traject richten we samen jouw systemen en workflows zo in dat alles wat automatisch kan ook automatisch gaat. En dat je alle programma’s waar je mee werkt zo efficiënt mogelijk gebruikt. Een combi die jou instant rust en ruimte oplevert!

Het ELEVATEN van je workflows werkt altijd twee kanten op; Jouw klanten worden beter en professioneler geholpen. En jij bent hier minder tijd aan kwijt (a.k.a alles loopt ook gewoon door als jij met andere dingen bezig bent, of op het terras zit ツ).

Altijd een win-win dus! En dan heb ik het nog niet eens over de onbewuste handrem die jij op je business houdt als je stiekem eigenlijk wel weet dat jouw systemen niet goed ingericht zijn (of je jouw houtje-touwtje manier van werken al lang ontgroeid bent).

Heb jij tijdens het lezen net al een paar keer zitten knikken? Dan is ELEVATE hét programma voor jou. Met dit programma ELEVATE jij jouw systems (en de manier waarop jij ermee werkt) en daarmee jouw complete business!

  • Wat gaan we doen?
    Ik installeer mijn nummer 1 Favo plug-in waarmee ik een naadloze koppeling maak tussen jouw WordPress website (en / of Learndash academie) en ActiveCampaign (MailBlue) waardoor veel meer processen geautomatiseerd én geoptimaliseerd kunnen worden.
  • In een aantal groepssessies behandel ik alle toffe opties die je vanaf dat moment hebt en optimaliseren we de inrichting in ActiveCampaign (MailBlue). Een gamechanger als je meer wilt gaan automatiseren! Eindelijk rust en overzicht in jouw lijsten & tags!
  • Daarnaast ontvang je mijn template automations & checklists die je keer op keer in kunt zetten voor alle processen en workflows in jouw business.
  •  In een aantal korte power(groep)sessies leer ik je daarnaast ook alle ‘waarom-wist-ik-dit-niet-eerders’ van de meestgebruikte programma’s als Zoom, Vimeo en Plug & Pay zodat jij vanaf nu veel efficiënter werkt én niets meer handmatig doet wat ook gewoon geautomatiseerd kan worden.
  • Heb jij een Woocommerce webshop? Dan kun je optioneel ook het Woo Elevation pakket toevoegen aan jouw traject. Hiermee toveren we jouw standaard ‘winkelmandje’ om in een heuse Customer Experience met klantvriendelijke en professionele checkouts. En upsells, downsells, & andere toffe kansen voor jou!

Na dit traject heb jij een solide basis om vanaf dat moment zelf mee aan de slag te gaan.

Maar ik weet hoe het werkt. De eerstvolgende keer dat je iets opnieuw gaat inrichten poppen er toch weer vragen op.

Daarom zit er in dit traject ook een jaar lang toegang tot het AutoMagical Membership. Je krijgt daarmee toegang tot de Facebook groep én de wekelijkse Q&A’s via Zoom waar jij jouw vragen kunt blijven stellen. Je staat er dus nooit meer alleen voor als je ergens even niet uitkomt.

Ingrid Staal | Technisch Businesscoach - Moleneindsestraat 12 - 4741RJ Hoeven - 0165 - 233010 - KvK: 84200391 | BTW: NL003928061B47
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid