ELEVATE_VIP
Ingrid_Staal_Elevate

Als drukke onderneemster met een goedlopende business heb je al heel veel workflows en systemen ingericht. Je hebt al een team dat jou ondersteunt. En ja, de meeste processen lopen. Maar jouw team is vooral uitvoerend bezig en wacht daarbij meestal op jouw aansturing.

Je mist iemand waar je op jouw niveau en jouw snelheid mee kunt sparren. Die meedenkt EN jou technisch een stap voor blijft door al vooruit te denken over mogelijke consequenties (+ oplossingen). En die JOU kan adviseren over alle mogelijkheden & opties die jouw systemen bieden. Mogelijkheden waarvan jij niet eens weet dat je ze hebt!

No worries, je hoeft niet direct op zoek naar een extra of ander teamlid. Je hebt niet 24/7 iemand nodig die expert is op het gebied van de systemen die jij gebruikt. Of die jou doorlopend adviseert over de meest efficiënte en strategisch slimme workflows.

Tijdens dit traject stap ik tijdelijk even naast jou in jouw business. Vanuit mijn expertise bekijk ik jouw hele customer journey en alle systemen die je nu gebruikt. Om je van daaruit te adviseren over de kansen die ik nog zie. Ik kijk daarbij naar;

  • Gebruik je wel alle mogelijkheden van jouw systemen?
  • Is de Klantreis van jouw klanten wel zo magisch als ie zou kunnen zijn? En laat jij daarmee als ondernemer dus ook geen upsell kansen liggen?
  • En betaal je jouw VA niet maandelijks een uurtarief voor zaken die eigenlijk gewoon geautomatiseerd zouden kunnen worden?

Ik heb dit traject heel bewust zo ingericht dat jij er zelf minimaal tijd aan kwijt bent. Op 2 momenten komen wij bij elkaar. De rest doe ik, of pak ik op met jouw team!

Hoe ziet dit er praktisch uit?
We beginnen met een kick-off call waarin we jouw wensen, plannen en huidige inrichting van je business bespreken.

Jouw team stuurt mij de inloggegevens van de core systemen van jouw business en ik ga op onderzoek. Als klant én als technisch expert. Op zoek naar die kansen die jij nog laat liggen. En op zoek naar een stukje extra Magie, Efficiëntie & Strategische kansen.

Tijdens een live VIP-dag laat ik je zien ‘What You didn’t know Yet’ en waar jij jouw business magischer, efficiënter & strategisch slimmer kunt inrichten. Zijn het kleine dingen die direct uitgevoerd kunnen worden? Dan heb ik ze al voor je gedaan!

Samen bespreken we welke Uplevels jij in zou willen zetten voor jouw business. Daarvoor maak ik een plan én handleiding voor jouw team zodat zij daarmee aan de slag kunnen. Hierbij geldt natuurlijk altijd; kost het maken van de how-to mij meer tijd dan het zelf uitvoeren? Dan doe ik het gelijk voor je!

Aan het einde van dit traject weet jij zeker dat al jouw systemen optimaal zijn ingericht en dat je geen kansen laat liggen. De workflows zijn gestroomlijnd en zorgen voor rust en overzicht in jouw business. En jouw VA? Die betaal je alleen nog voor taken die echt handmatig moeten (en dat zijn er minder dan je denkt 😉).

Ingrid Staal | Technisch Businesscoach - Moleneindsestraat 12 - 4741RJ Hoeven - 0165 - 233010 - KvK: 84200391 | BTW: NL003928061B47
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid