IngridStaal_Magic

ELEVATE YOUR BUSINESS

Efficiënt ingerichte systemen EN altijd toegang tot technische ondersteuning. In elke fase van jouw business.

AutoMagically_IngridStaal

TECHNIEK OF AUTOMAGIE?

Voor de meeste ondernemers is techniek geen populair onderwerp. Het zit een beetje in dezelfde hoek als de boekhouding. Stom, maar noodzakelijk... 

Wat als we daar eens anders naar zouden gaan kijken? Als AutoMagie in plaats van ingewikkelde techniek? AutoMagie die ervoor zorgt dat jouw klanten altijd direct en persoonlijk geholpen worden. 24/7. En zonder dat jij daar ooit nog naar om hoeft te kijken?

Wordt het dan niet opeens een stuk aantrekkelijker om eenmalig tijd te besteden aan het goed inrichten van je systemen? Systemen die daarna voor je blijven werken, zonder je daar ooit een factuur voor te sturen. 

DÉ OPLOSSING VOOR TECHNISCHE ONDERSTEUNING IN ELKE FASE VAN JOUW BUSINESS

Of je nu net begonnen bent, of al een High-Level (Online) Business runt met een team dat jou ondersteunt: In elke fase heb je te maken met technische vraagstukken.

Vraagstukken die je ‘t liefst uitbesteedt. Want hey, techniek is een expertise en niet iets waar de meeste ondernemers echt happy feelings van krijgen ツ.

Toch lukt dat uitbesteden niet altijd.

In het begin omdat je simpelweg nog niet in die fase zit. Je hebt gewoon af en toe een vraag. Of weet niet zeker of je nou wel de meest efficiënte manier hebt gekozen om iets voor elkaar te krijgen. Maar om daar nou standaard een technisch VA voor aan te nemen?!

In een latere fase is het probleem vaak groter. Wat vind maar eens iemand waarmee jij op jouw niveau en jouw snelheid kunt sparren. Die meedenkt EN jou technisch een stap voor blijft door al vooruit te denken over mogelijke consequenties (+ oplossingen).

Steeds vaker tref je iemand aan wie JIJ alles uit moet leggen en waarvan je het gevoel hebt dat ze jou NET (of nog erger, NIET) kan bijhouden… En tja, daar heb je dus niets aan…

Hier vind je dé oplossing voor jouw technische vragen in elke fase van jouw business. Van een toegankelijk membership tot high-Level consultancy. Maar eerst vertel ik je graag hoe ik 'technische ondersteuning' veel liever omschrijf!