IngridStaal_Header_ELEVATE

DÉ SHORTCUT NAAR EEN NEXT LEVEL CUSTOMER JOURNEY

Na ELEVATE...

 • Verlopen alle processen geautomatiseerd én vloeiend

 • Past de professionele inrichting eindelijk weer bij het niveau van jouw business (bye bye houtje-touwtje)

 • Hoef jij je nooit meer af te vragen; ‘Zou dit wel geregeld zijn?’

 • Heb je overzicht in jouw leads & klanten

 • Ben je veel minder tijd kwijt aan het managen van alle processen

Hoe lekker klinkt dat? En het voordeel voor jou? Je hoeft zelf NIETS te doen voor deze upgrade. Alles wordt voor je gedaan! 

Dit traject is voor jou als je op dit moment werkt met een WordPress website en ActiveCampaign (Mailblue). En je de manier waarop jouw workflows én customer journey zijn ingericht een upgrade wil geven. 

Vaak kan er zoveel meer geautomatiseerd worden. Of efficiënter en klantvriendelijker ingericht. Maar doen we het niet omdat we de mogelijkheden niet kennen. Of de benodigde software niet hebben. 

In dit traject zit beide! Mijn kennis én de software die ik bij al mijn klanten als eerste installeer om processen te automatiseren. En je hoeft de implementatie niet zelf te doen! Dat doet 1 van de VA’s uit mijn opleiding.

HOE ZIET HET TRAJECT ERUIT?

Dit traject omvat vaste werkzaamheden voor een vaste prijs. Zo houden we het voor iedereen duidelijk én betaalbaar. 

Het pakket is samengesteld op basis van mijn jarenlange ervaring met het inrichten (en upgraden) van online businesses. En omvat de upgrades waar ik altijd de meeste vragen over krijg:

 • Hoe zorg ik voor structuur en overzicht in mijn mailsysteem? 

 • Hoe zorg ik ervoor dat mensen na het aanvragen van een weggever of inschrijven op een lijst goed door de rest van mijn systeem gaan? 

 • Hoe richt ik een goed werkende én mooie shop in op mijn WordPress website? Zonder het standaard winkelmandje met onnodig veel stappen en mét mooie checkout pagina’s per product?

 • En hoe zorg ik er vervolgens voor dat mensen na een aankoop automatisch alles krijgen wat ze nodig hebben?

Met al deze punten gaan we binnen ELEVATE voor je aan de slag! Aan het einde van het traject heb jij overzicht in je systemen, laat je jouw klanten in een professionele omgeving online afrekenen en is alles naadloos aan elkaar gekoppeld, waardoor je je nooit meer af hoeft te vragen of ‘dingen wel goed geregeld zijn’.

En het mooiste? Als het eenmaal is ingericht blijft het voor je werken! Elke dag opnieuw! 

WAT DOEN WIJ?

Na dit traject is de complete basis van jouw online business (opnieuw) ingericht mét premium plugins waar je normaal minimaal $600 per jaar voor zou betalen. Wat je krijgt:

 • De basis van ActiveCampaign / Mailblue ingericht met een duidelijke lijst- en tagstructuur

 • Een naadloze koppeling tussen jouw website en mailsysteem met WPFusion (t.w.v. $347 per jaar)

 • Ingerichte automations voor 1 leadmagnet en 1 product of dienst uit jouw webshop

 • Een professionele webshop met upsell- en downsellopties met CartFlows (t.w.v. $247 per jaar)

 • Een ingerichte afrekenpagina waarop jouw klanten in 1 keer professioneel én klantvriendelijk kunnen betalen

We starten het traject met een Kick-Off call. In deze call kijken we met z’n drieën (jij, ik & de VA die de implementatie gaat doen) naar jouw huidige inrichting. Daarna gaan wij voor je aan de slag! 

WAT DOEN WE NIET?

Om het product voor een vaste prijs aan te kunnen bieden richten wij de complete automatisering van zowel 1 betaald als 1 gratis product voor je in. 

Deze basis kun je vervolgens heel makkelijk kopiëren voor al jouw (toekomstige) andere producten. Wil je dit ook uitbesteden? Dan kan dat, maar betaal je een meerprijs (afhankelijk van het aantal producten dat je hebt). 

Wij gaan er in dit traject vanuit dat je al een ingerichte Woocommerce webshop hebt. Heb je die nog niet? Dan kunnen we ook die voor een meerprijs voor je inrichten. 

Als de basis van jouw mailsysteem is ingericht is het belangrijk dat je ook jouw huidige klanten indeelt in deze nieuwe structuur. Dit is iets dat je het beste zelf kunt doen, omdat jij jouw klanten en huidige inrichting het beste kent. Natuurlijk kunnen we je hier wel bij adviseren. Tijdens de afsluitende call (waar je ook de opname van krijgt) geven we je advies afgestemd op jouw situatie. Natuurlijk kun je ook deze stap uitbesteden. Dit bespreken we tijdens de Kick-Off call. 

WAT GEBEURT ER NA ELEVATE?

Nadat jouw bedrijf is ge-ELEVATE sta je er technisch nooit meer alleen voor! Onderdeel van het programma is een jaar lidmaatschap van het AutoMagical Membership. In dit membership zitten de licentiekosten van de premium software die we gebruiken om processen te automatiseren én toegang tot de wekelijkse Q&A waarin je mij al je vragen kunt stellen over de inrichting. Ook voor toekomstige projecten. Je hoeft het dus nooit meer alleen te doen! 

Daarnaast krijg je toegang tot de bijbehorende Facebook Groep vol gelijkgestemde online onderneemsters én technisch VA’s waar je ook jouw vragen kunt stellen en die dingen kunt delen die alleen andere online onderneemsters begrijpen. Dat alleen is al superfijn!!

In deze groep deel ik ook extra inspiratie over online mogelijkheden waar je zelf misschien niet eens aan zou denken… 

Daarnaast vind je in de online omgeving die bij dit membership hoort alle video's, templates, checklists & stappenplannen die je maar nodig kunt hebben om alles uit jouw ge-ELEVATE business te halen! 

De prijs voor het AutoMagical membership gaat naar €999 per jaar (of €99 per maand). Stap jij nu in in ELEVATE? Dan zijn de terugkerende jaarlijkse kosten maar €444! Zelfs voor alleen de software zou je normaal al meer betalen…

JOUW INVESTERING

Na de officiële lancering wordt de investering voor dit traject €3333. Ben jij een van de eerste 10 deelnemers? En wil je een review schrijven over dit traject? Dan krijg je maar liefst 60% korting en kun je jouw bedrijf ELEVATEN voor maar €1333!

Je krijgt:

 • Kick-Off Call om het traject af te stemmen op jouw persoonlijke situatie en wensen

 • Afsluitende Call voor overdracht en persoonlijk advies

 • Technische inrichting van alle systemen

 • BONUS 1: 1 Jaar AutoMagical Membership (t.w.v. €999)

 • BONUS 2: Mysterie BlackFriday Bonus (t.w.v. €1290)

€5.622

€1.333*

* Deze prijs geldt voor de eerste 10 deelnemers.

Stap jij nu in? Dan zijn de terugkerende kosten voor het membership geen €999 maar €444 per jaar.
Deze kosten gaan voor jou nooit omhoog. Ook niet als het membership straks duurder wordt.

Ingrid Staal | Technisch Businesscoach - Moleneindsestraat 12 - 4741RJ Hoeven - 0165 - 233010 - KvK: 84200391 | BTW: NL003928061B47
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid