ELEVATE YOUR SYSTEMS. ELEVATE YOUR BUSINESS.

Binnenkort lanceer ik mijn nieuwe programma ELEVATE officieel. Een programma waarmee je de customer journey én alle processen in jouw business in 1 keer een upgrade geeft!

Als onderdeel van ELEVATE ga ik een aantal korte programma's opnemen waarin ik laat zien hoe je veel efficiënter kunt werken met de meestgebruikte programma's. En waarin ik functies deel die 80% van mijn klanten niet kennen en waarvan ik altijd hoor OMG; kan dit ook!?

Daarnaast ga ik natuurlijk ook programma's maken over de nieuwe manier van werken. En het inzetten van Chatbots en AI als jouw digitale assistent. Door slimmer te gaan werken ELEVATE jij zelf jouw business (en bespaar jij enorm veel tijd!).

Omdat ik deze programma's liever opneem met een groep dan in mijn eentje achter de schermen kun jij al deze trainingen nu tijdelijk kopen als unieke bundel.  Hiermee krijg jij toegang tot alle programma's die ik dit jaar op ga nemen voor een prijs die nooit meer terugkomt!

Volg me op Instagram daar deel ik in mijn stories alles over dit aanbod. Of klik hier om direct meer te lezen en te bestellen.

Wil je dat ik 1:1 met je meekijk in jouw business waar jij nog kansen laat liggen? Dan is een VIP-traject iets voor jou! Stuur me ook daarvoor even een DM op Instagram. Ik vertel je er graag meer over!

Ingrid_Staal_ComingSoon

Ingrid Staal | Business Elevator - KvK: 84200391 | BTW: NL003928061B47
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid